Van Kooten Handel B.V.

Wij zijn de handelsonderneming van M. Van Kooten Staalbouw B.V. die o.a. stalen metselwerkdragers en lateien levert. De verkoop, engineering en productie hebben wij in eigen beheer. Dit houd in dat wij korte lijnen hebben met onze productie- en bewerkingsafdeling, zodat wijzigingen snel doorgevoerd kunnen worden. Verder hebben wij een uitgebreid machinepark voor bijna alle bewerkingen, tevens houden wij een behoorlijk voorraad plaatmateriaal beschikbaar voor de productie van o.a. lateien en metselwerkondersteuningen.

U kunt desgewenst speciale bundelingen of markeringen opgeven, ook kunt u Uw leverschema’s uitstellen cq wijzigen daar wij over voldoende opslagcapaciteit beschikken op ons terrein in Hendrik Ido Ambacht. Alle materialen kunnen geleverd worden op de door u gewenste bouwplaatsen, onze vrachtwagens beschikken over eigen losmogelijkheden zodat uw eigen werkzaamheden niet verstoord worden.

Het leveringsprogramma van VKH is breder dan alleen lateien en metselwerkondersteuningen. Voor de bouw kan een compleet pakket aan staalproducten geleverd worden, zie ook voor een kleine impressie onze projecten rubriek.

lateien